Om oss

NVS Bevakning är precis som namnet antyder ett bevakningsföretag som med mångårig erfarenhet arbetar för en tryggare och säkrare miljö.

Vår historia

NVS Bevakning startades 1987 av Sven-Erik Viklund och Åke Vestin. Nu många år senare är företaget fortfarande verksamt men under ny regi sedan årsskiftet 2015.

Från början stod bokstäverna NVS för Norrlands Vakt och Service men under kommande ägarbyten valdes det att enbart använda sig av förkortningen NVS i företagsnamnet även om tjänsterna var detsamma.

1998 bytte NVS Bevakning ägare för första gången och togs i ny regi av Dennis Jacobsson. Han blev anställd i företaget 1988 och blev driftchef 1992.

2007 ägde ett nytt ägarbyte rum, då togs företaget i ny regi av Jörgen Söderberg som jobbat i företaget sedan 1998. Han fick befattningen driftchef 2003.

2015 togs företaget i ny regi av Peter Holmström. Peter har jobbat i branschen sedan 1998 och på NVS Bevakning sedan 2001. Peter är den som driver företaget i dag.

Så vill vi arbeta:
Snabbt
Vi är ett litet bolag som tror på snabba informationsvägar. Våra kunder får, via vårt rapporteringssystem GuardTools, rapporter från utryckningar via e-post direkt när de är skrivna.

Flexibelt
Vi ser även en styrka i vår flexibilitet. Har du en tanke på hur du vill att säkerheten ska skötas hos dig eller ditt företag så ser vi till att hitta en lösning som matchar ditt unika säkerhetsbehov.

Hållbart
Vi strävar hela tiden efter att bli bättre på vårt miljöarbete och försöker alltid att välja miljövänliga och hållbara lösningar.

Affärsidé
Vi ska erbjuda våra kunder säkerhet, kvalitet och flexibla lösningar dygnet runt.

Här finns vi:
Vi arbetar för närvarande främst inom Piteå kommun, Norrbotten.

 

HÖR AV dig till OSS:
VID AKUTA ÄRENDEN RING: 0911-13701