Tjänster

Vi är det lokala alternativet för en tryggare vardag! Med fullt fokus på era behov är vi ett flexibelt säkerhetsföretag som anpassar vårat arbete efter era önskemål. Vår långa historia och mångåriga erfarenhet ger kontinuitet och trygghet till våra kunder.

tjanster_3

 

Detta kan vi erbjuda er

  • Rondering
  • Stationär bevakning
  • Parkeringsbevakning
  • Fastighetsjour
  • Larmutryckningar
  • Ordningsvakter
  • Uthyrning av säkerhetsutrustning

 

Rondering

Vi erbjuder rondering och kan då göra både inre och yttre tillsyn. Vi kan kontrollera fönster, dörrar, utrustning och maskiner. Vår främsta uppgift vid rondering är att upptäcka risker och förebygga skador. De avvikelser vi hittar åtgärdas och rapporteras direkt till dig som är kund via vårat rapporteringssystem GuardTools.

Vi har möjligheter till rondering dygnet runt och vår flexibilitet gör att du som kund har möjlighet att anlita oss både för återkommande ronder eller under kortare tidsperioder t.ex. vid resor, det är ditt behov som avgör oavsett om du kontaktar oss som företag eller privatperson.

Vid intresse från flera fastighetsägare på ett villakvarter kan vi även rondera kvarteret vid olika tidpunkter nattetid för att skapa trygghet.

Stationär bevakning

Vi kan erbjuda allt från tillträdeskontroller, kameraövervakning, receptionstjänster och brandbevakning. Alla typer av bevakningslösningar där du som kund känner behovet av teknisk övervakning eller en stationerad väktare under kortare tidsperioder eller dygnet runt.

Parkeringsbevakning

Vi arbetar med civil- och offentligrättslig parkeringsövervakning. Det innebär att vi har kompetensen att skriva parkeringsanmärkningar både på kommunal och privat mark. Vi är idag det främsta företaget inom parkeringsbevakning i Piteå kommun.

Våra kunder bestämmer själva vilka parkeringsregler som skall gälla på deras privatägda områden, till exempel besöksparkeringar och eventuella tidsintervaller för p-skiva, och vi ser sedan till att sätta upp skyltar och att de önskade reglerna efterföljs.

Fastighetsjour

Vi erbjuder fastighetsjour dygnet runt allt enligt dina önskemål. Vi gör då en bedömning av eventuella skador och åtgärdar det vi kan. Kan vi inte åtgärda det på egen hand har vi ett brett kontaktnät och vi har kompetensen att göra bedömningen om åtgärden ska ske akut eller kan vänta till nästkommande vardag när ordinarie personal är på plats. Det är du som kund som i förväg avgör vilka ärenden ni vill att vi ska prioritera.

Vi är ett säkerhetsföretag som även försöker säkerställa att kostnaderna inte blir högre än nödvändigt för våra kunder, därför ser vi till att alltid försöka lösa eventuella problem med vår interna kompetens innan vi tar in andra entreprenörer.

Larmutryckningar

Vi tar emot och reagerar på larm från både företag och privatpersoner. Det gäller alla typer av larm som till exempel brandlarm, inbrottslarm, driftlarm och överfallslarm.

Ordningsvakter

Vi kan tillhandahålla ordningsvakter vid behov, till exempel vid specifika evenemang.

Uthyrning av säkerhetsutrustning

Vi har möjlighet att hyra ut kameraväskor och larmväskor under tidsbestämda perioder. Till exempel om det finns en plötslig hotbild mot ditt företag, om du har fått en varuleverans som behöver övervakas, om du vill ha larm på huset enbart när du reser bort eller i väntan på ditt beställda larm.

Vi förmedlar gärna kontakter om du sedan vill köpa ett permanent larm till din fastighet.

Postadress

NVS Bevakning AB
Box 147
941 23 Piteå

Copyright © 2019 NVS bevakning AB